Over ons

Ongeveer 5 jaar geleden  voelde ik dat het tijd was om weer te gaan breien. Mijn liefde voor mooie stoffen en prachtige wol heeft er altijd ingezeten. Ik ben dol op zelfgemaakte kleding. Of dat nou een mooie jas is of een gebreide trui mijn creativiteit stop ik erg graag in creëren. Zo begon ik patronen te kopen van anderen en begon truien en mutsen te breien.

Op een gegeven moment wilde ik mijn eigen wol maken voor een project en startte met kaarden en spinnen. In 2022 vertrok ik voor een maand naar Zweden om daar te breien en de natuur te ontdekken. Daar voelde ik dat ik mijn liefde voor mooie materialen mocht gaan delen met andere mensen. Zo vaak hoorde ik Ík wil ook graag een muts kunnen breien.’ Dat ik begonnen ben met makkelijke patronen te schrijven en deze uit te delen onder vrienden.

Maar de ondernemersgeest begon zich er ook mee te bemoeien en ik voelde een diep verlangen naar een eigen wol winkel waar ik mooie dingen kon gaan verkopen.

Via omwegen in denken kwam ik voor nu uit op een heerlijke website vol inspiratie voor jou.
Mijn creativiteit kan ik hier enorm kwijt en ik kan prachtige draadjes voor jou maar ook voor mezelf maken.
Dit alles doe ik naast mijn eigen fulltime Counselling en Mindfulness praktijk in Sneek. 

Breien is voor mij mindfulness, creëren is een stuk aanraken van jezelf waar alleen jij toegang tot hebt. Deze diepe bron van inspiratie geeft inzichten en creativiteit.
En ik ben ook zeer dankbaar dat ik mijn hart volg en deze webshop geopend heb.