Verzenden en Retourneren

Wil je graag jouw bestelling retourneren, dan kan dat (tenzij het speciaal voor je geproduceerd is), ik vind het belangrijk dat je tevreden bent.

Dat kan onder de volgende voorwaarden:

Mocht er speciaal voor jou wol geverfd zijn dan kan deze niet terug.
(zie voorwaarden verven op bestelling)

Bij andere producten, heb je 14 dagen om je bestelling retour aan te melden, (verzendkosten krijg je niet retour) het onderstaande formulier. Ik neem dan even contact met je op om samen erdoorheen te lopen. Je kunt me ook mailen op info@knittingthenow.com. Dan neem ik contact met je op.

Samen bespreken we wat je terug wilt sturen en hoe je dat het beste doen kan.
Wanneer ik het pakketje binnen heb, stort ik het orderbedrag excl. verzendkosten terug. 

Ik vind het belangrijk dat het voor mij mogelijk is om het product opnieuw aan te kunnen bieden in mijn webshop.. Dat betekent dat het product met alle geleverde toebehoren netjes en in originele staat en verpakking geretourneerd wordt. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

Nadat we contact hebben gehad – via aanmeldformulier of een mailtje naar info@knittingthenow.com kun je jouw product terug sturen.

(Speciaal voor jou geverfde wol kunnen helaas niet terug gestuurd worden, zie de overeenkomst die we samen zijn aangegaan in dat geval.)

Houd jouw bestelde product in de originele verpakking en zorg dat bij retour zenden het goed verpakt is.

Het adres dat je erop mag zetten is:

Knitting the Now
Almastraat 14
8601 EW Sneek

Retour aanvragen